Voor bedrijven

Energieke trainingen voor vitale werknemers

Bedrijven, organisaties en zzp’ers die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van iedereen die werkt, plukken daar direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen, wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat zij fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Gezond werken, gezond leven, vitale werknemers, duurzaam talent

Mentale en fysieke gezondheid in je werk

Avant Sanare verzorgt trainingen en workshops op het gebied van leefstijl, stresspreventie, assertiviteit en effectiviteit. Ons energieke Business Aanbod is gericht op de mentale en fysieke gezondheid van iedereen die werkt. Zodat wie werkt zich fit voelt en zijn/haar talenten kan (blijven) ontwikkelen en inzetten in het werk.

Happy en vitaal op de werkvloer

Kies ook voor energieke trainingen voor vitale werken over één of meer van de volgende thema’s:

  • Werken (z)onder stress.
  • Een gezonde werk- en leefstijl.
  • Een goede relatie met collega’s.

Voorlichting voor HR-Managers

HR-Managers spelen een belangrijke rol in het signaleren van knelpunten op de werkvloer. Wij geven voorlichtingen om knelpunten te herkennen, zodat zij er op tijd iets aan kunnen doen.

  • Mentaal: werkdruk, werkstress, overspannenheid en burn-out.
  • Leefstijl: gezonde voeding, slaappatroon, beweging en sport, verslaving.
  • Balans: werk en privé, mantelzorg, schulden.
  • Werkstijl: fysieke belasting, rustmomenten, ergonomie.
  • Collega’s: sociale veiligheid, conflicten, ongewenst gedrag.

Verbeter de relatie en werk samen aan een gezonde werkstijl

Bent u HR-manager of leidinggevende en  wilt u uw werknemer adviseren maar loopt het gesprek niet zoals u wilt? Kom naar onze voorlichting over gespreksvoering in ongemakkelijke situaties op de werkvloer. Of volg onze tweedaagse training en leer hoe u werknemers intrinsiek kunt stimuleren tot gedragsverandering. Mensen willen immers wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Kom ook naar ons voorlichtingsontbijt of Lees meer over onze tweedaagse training ‘frenemies’.

Wilt u weten wat Avant Business voor uw bedrijf kan doen?

Neem vrijblijvend contact op met Karin Verhaar, salesmanager, telefoonnummer 085 – 04 99 114. Of stuur haar een mailtje via contact@avantbusiness.nl.

U kunt zich ook abonneren op onze Business Nieuwsbrief door ons een e-mail te sturen o.v.v. Business Nieuwsbrief.

De brochure van Avant Business over trainingen in 2017 en 2018

Brochure 2017 / 2018

Wilt u onze brochure ontvangen? Stuur ons een e-mail o.v.v. Brochure of bel ons op 085 – 04 99 114. Wij sturen u de brochure graag toe.