Ben jij een van de nieuwe coaches (v) voor De Nieuwe Toekomst?

09 - 07 - 2019

Coaches (v) gezocht voor 1 a 2 uur per week

  • Wil jij als coach werkervaring opdoen in een uitdagend project?De Nieuwe Tokeomst is een intensieve coaching voor vrouwen die te maken hebben gehad met geweld
  • Wil jij je kennis delen met andere vrouwen?
  • Wil jij nieuwe kennis en ervaring opdoen als coach?
  • Wil jij vrouwen steunen die het niet makkelijk hebben (gehad) op weg naar zelfstandigheid?
  • Zoek jij zinvol vrijwilligerswerk naast je baan of opleiding?

Ben jij op zoek naar een uitdagend project en heb jij coachende kwaliteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Rotterdamse project De Nieuwe Toekomst is gericht op het ondersteunen van vrouwen die in het verleden te maken hebben gehad met huiselijk geweld en die nu werk willen maken van een nieuwe toekomst.

De vrouwen worden in 10 weken door een psycholoog getraind om hun kwaliteiten en dromen helder te krijgen en leren tegelijkertijd praktische tools voor het proces van solliciteren en netwerken. Daarna worden ze door jou gecoacht om actief aan de slag te gaan om een baan te vinden, een opleiding te volgen of om vrijwilligerswerk te doen. Het uiteindelijke doel is een stap dichter te komen bij sociale en economische zelfstandigheid, omdat dit de beste bescherming biedt tegen (terugval in een situatie van) huiselijk geweld. Voor dit project zijn wij op zoek naar vrouwen die deze vrouwen gaan coachen. Het gaat om een vrijwilligers- of werkervaringsvacature.

Erkende interventie

Het effect van De Nieuwe Toekomst op de deelnemende vrouwen is onderzocht en de interventie is beoordeeld als ‘Goed onderbouwd’. Lees meer over die kwalificatie.

Ervaringen van coaches

Ook vorig jaar ging een groep coaches aan de slag bij De Nieuwe Toekomst. Hun ervaringen lees je hier.

Meer over de vacature coach voor De Nieuwe Toekomst

Wil je meer informatie over De Nieuwe Toekomst en de mogelijkheden om binnen dit project te gaan coachen? Neem dan contact op met onze preventie deskundige Patricia Verhaar, via 085 – 04 99 100 of stuur haar een e-mail via p.verhaar@avantsanare.nl.

Meer lezen over coaches gezocht op onze vacaturepagina.