Folders met ons aanbod voor kinderen, jongeren en hun opvoeders

11 - 04 - 2018

Mentaal sterke kinderen zijn in staat om problemen op een productieve wijze te benaderen, efficiënt met tegenslagen om te gaan en moeilijkheden onder ogen te komen. Als wij willen dat kinderen in staat zijn om uitdagingen aan te gaan, kunnen wij hen helpen om deze mentale kracht te ontwikkelen. Avant sanare heeft een gevarieerd aanbod van cursussen en trainingen die ouders, professionals en kinderen daarbij helpen. Ook als kinderen veel tegenslag hebben (gehad) en nog op zoek zijn naar hun kracht.

Folder Cursusaanbod voor BasisscholenFolder cursusaanbod basisscholen Avant sanare

In de folder ‘Cursusaanbod voor basisscholen’ vindt u een compleet overzicht van ons aanbod voor basisscholen. Er zijn cursussen voor kinderen, maar ook voor ouders, opvoeders, leerkrachten en andere begeleiders.

U kunt de folder aanvragen door een e-mail te sturen naar secretariaat@avantsanare.nl o.v.v. “folder basisscholen”.

Folder Cursusaanbod Huiselijk GeweldFolder Cursusaanbod Huiselijk Geweld

In de folder ‘Cursusaanbod Huiselijk Geweld’ vindt u een compleet overzicht van ons aanbod voor kinderen (van 3 tot 18 jaar) en hun ouders en opvoeders.

U kunt de folder aanvragen door een e-mail te sturen naar secretariaat@avantsanare.nl o.v.v. “folder huiselijk geweld”.

Folder cursusaanbod voor jongeren die veel stress ervaren

Uit onderzoek blijkt dat jongeren die snel stress ervaren vaak creatief, sociaal, perfectionistisch en prikkelgevoelig zijn. ‘Bizzy B.’ is een cursus voor jongeren in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs die veel druk ervaren. Jongeren met een overvolle agenda en een druk sociaal leven, die alles goed willen doen.

U kunt de flyer en de aanvullende informatie aanvragen door een e-mail te sturen naar secretariaat@avantsanare.nl o.v.v. “flyer Bizzy B.”