Ik ben mijn eigen poortwachter

Inhoud en doel van de cursus

Zorgt u altijd heel goed voor anderen? En minder goed voor uzelf? Zet u uzelf altijd op de tweede, derde of vierde plek? En wilt u daar verandering inbrengen, zonder daarbij de ander te vergeten?

Dan is de cursus ‘Ik ben mijn eigen poortwachter’ misschien iets voor u.

In deze cursus leert u hoe u uw eigen grenzen kunt stellen, met name in contact met uw dierbaren/ de mensen die het meest dichtbij u staan. U leert hoe u op een respectvolle manier kunt opkomen voor uzelf én de balans kunt (her)vinden tussen tijd voor u en tijd voor de ander.
Kenmerkend voor de bijeenkomsten is het vele oefenen, want door iets te doen kunt u het zich eigen maken. Daarnaast staan we ook uitgebreid stil bij welke gedachten u heeft die het moeilijk voor u maken om uzelf eens wat vaker centraal te stellen.

Startdata en locatie

 • Data en locaties volgen zodra deze bekend zijn.

Nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Informatie

 • Thema:
  Assertiviteit
 • Leeftijd:
  18 jaar en ouder
 • Doelgroep:
  Cliënten
 • Deelnemers:
  minimaal 8
 • Aantal bijeenkomsten:
  4 a 8
 • Trainer:
  Domien Theuvenet
 • Kosten:
  Deze cursus is niet gratis. Afhankelijk van het aantal deelnemers/bijeenkomsten zal de deelnameprijs vastgesteld worden.
 • Aanmelden voor deze cursus.

" Door de bijeenkomsten ben ik mij bewust geworden van mijn eigen grenzen en kwaliteiten. Ik heb geleerd om beter voor mijzelf te zorgen en op tijd nee te zeggen. "

Miranda, 42 jaar

" Mijn hele leven heb ik voor anderen gezorgd; mijn man, kinderen en kleinkinderen kwamen altijd voor mijn eigen belang. Ik besef me nu dat ik niet alleen maar echtgenote en moeder ben en neem meer tijd voor mijn eigen hobby’s, zoals lezen en afspreken met vriendinnen. "

Gerdien, 61 jaar

Aanmelden voor deze cursus

Wilt u zich aanmelden voor een cursus? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op over uw inschrijving.

Ik ben mijn eigen poortwachter
 •   Wachtlijst

* De cursussen gaan alleen door bij voldoende belangstelling.
* Het invullen van dit formulier verplicht u tot niets. Wij nemen eerst contact met u op over uw eventuele deelname.
* Eerst een oriënterend gesprek? Laat het ons weten via een vraag om contact met u op te nemen.