Intervisie Beweegmaatjes Rotterdam

20 - 03 - 2018

Op woensdag 11 april van 09:30 – 11:00 uur staat een nieuwe bijeenkomst voor beweegmaatjes in Rotterdam gepland. De onderwerpen zijn: bewegen met mensen met Korsakov, en het delen van ervaringen als beweegmaatje. De locatie is wijkgebouw Stadsdriehoek, Kipstraat 37, 3011 RS Rotterdam en de bijeenkomst is gratis. Aanmelden kan via een e-mail.

Bewegen met mensen met KorsakovSlingedael Korsakovcentrum

Gerrie Bette werkt als fysiotherapeut in het Korsakovcentrum Slingedael in Rotterdam. Regelmatig zoekt het centrum beweegmaatjes voor zijn patiënten. Maar in de praktijk blijkt, dat mensen met Korsakov om een specifieke aanpak vragen. Daarom vertelt Gerrie vanochtend meer over die aanpak. Want met die kennis kan de match tussen beweegmaatje en Korsakovpatiënt pas echt een succes worden.

Beweegmaatjes delen ervaringen

Het tweede deel van de bijeenkomst is gereserveerd voor het delen van ervaringen die beweegmaatjes hebben opgedaan. Aan de orde kunnen komen:

  • Wat loopt goed in jouw contact met je zoekmaatje?
  • Wat loopt (nog) niet zo goed?
  • Heb je behoefte aan adviezen of hulp?
  • Heb je meer kennis nodig, zoals over (omgaan met) een ziekte of beperking?
  • Hoe bevalt het je om beweegmaatje te zijn?
  • Wat zijn verbeterpunten voor de organisatie?

Aanmelden voor de bijeenkomst op 11 april 2018

Meld je op tijd aan voor deze bijeenkomst, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Stuur ons nu meteen een e-mail om je aan te melden.