Cursus ‘Let op de Kleintjes’ start 16 mei in Rotterdam

23 - 04 - 2018

Op woensdag 16 mei start een nieuwe cursus ‘Let op de kleintjes’ voor kinderen van 7 – 12 jaar die getuige zijn geweest van ruzies en/of huiselijk geweld. De cursus wordt gegeven door een van de pedagogen van Avant sanare in Huis van de Wijk Irene aan de Oudelandstraat 75 in Rotterdam.

Doel en effect van de cursus ‘Let op de kleintjes’

Let op de kleintjes Rotterdam een cursus voor kinderen 7 tot 12 jaar die te maken hebben gehad met geweld thuis

Door de cursus ‘Let op de kleintjes’ vermindert de kans dat kinderen psychische problemen krijgen en later zelf dader of slachtoffer worden van geweld. De cursus spreekt hun eigen krachten aan en die van de opvoeder, vergroot het zelfvertrouwen en versterkt de positieve band tussen opvoeder en uw kind. Meer informatie vindt u hier.

Startdatum van ‘Let op de kleintjes’

De cursus start op  woensdag 16 mei 2018 om 15.30 uur.  Intakes vinden plaats op 25 april en 02 mei tussen 12.00 – 17.00, na aanmelding en volgens afspraak. De cursus en de intakes vinden plaats in Huis van de Wijk Irene aan de Oudelandstraat 75 in Rotterdam.

Aanmelding voor de cursus

Vul het onderstaande formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een uitnodiging voor een intake. Tijdens de intake kunt u kijken of de cursus goed bij u past en vragen stellen.

U kunt ook contact opnemen met ons secretariaat via 085-04 99 100.

Cursus Let Op de Kleintjes
  •   Vrouw
      Man
  •   Meisje
      Jongen
  •   september 2018
      wachtlijst