Nieuwe cursus Beweegmaatjes op 22 en 29 januari in Rotterdam

15 - 01 - 2018

Bent u sportief en wilt u een ander helpen om in beweging te komen? Op maandag 22 januari aanstaande start een nieuwe cursus voor vrijwillige beweegmaatjes in het centrum van Rotterdam. De cursus gaat over gezond en veilig bewegen, een gezonde leefstijl, en over het motiveren en coachen van mensen die in beweging willen komen. Na de cursus kunt u direct als beweegmaatje aan de slag.

Word ook beweegmaatje en maak een ander blij!

Word ook beweegmaatje en maak een ander blij!

Over de cursus

De cursus wordt gegeven op maandag 22 en 29 januari aanstaande. Meer informatie plus een aanmeldingsformulier vindt u op de pagina “cursusbeweegmaatjes”.

Over beweegmaatjes

Beweegmaatjes zijn actieve Rotterdammers die zich als vrijwilliger of stagiair inzetten voor hun stadsgenoten. Met name voor mensen met een chronische aandoening, zoals hart- en vaatklachten, diabetes of overgewicht, zoeken we nieuwe beweegmaatjes. Zij zijn via de huisarts en de buurtsportcoach van de Stichting MEE bij ons project aangemeld om meer te gaan bewegen en/of sporten.

Aanmelden

Wie ook samen met anderen in beweging wil komen, kan zich aanmelden voor de nieuwe cursus Beweegmaatjes. Jong en oud is welkom. Deelname is gratis.

Naar het aanmeldformulier voor de cursus Beweegmaatjes