Stoppen met piekeren voor jongeren

Inhoud en doel van de cursus

De cursus Stoppen met piekeren voor jongeren wordt op middelbare scholen gegeven in Rotterdam, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg.

Lukt het niet om het gepieker te stoppen? Leer in deze cursus minder te piekeren en wat de kracht is van positief denken. Leer hoe gedachten, gevoelens en gedrag met elkaar samenhangen.

Een positieve kijk op de werkelijkheid

De cursus Stoppen met piekeren voor jongeren van 12 jaar en ouder helpt middelbare scholieren om te stoppen met gepieker, en probleemdenken te vervangen door een realistischer kijk op de werkelijkheid. Daardoor ervaren de jongeren meer energie, kracht en controle over hun eigen leven.

Middelbaar onderwijs

De cursus Stoppen met piekeren voor jongeren wordt gegeven op middelbare scholen in Rotterdam, Hoogvliet, Pernis en Rozenburg. Dankzij een subsidie kan een aantal scholen kosteloos aanhaken.

De cursus Stoppen met piekeren voor jongeren op uw school

Is uw school geïnteresseerd in de cursus? Neem contact op met Neem contact op met de pedagogen van ons Jeugdteam via ons algemene telefoonnummer 085 04 99 100 en vraag naar Els Dekker, contactpersoon 12+, of Nadia Anemaat, projectleider Jeugd. Of stuur een mailtje naar e.dekker@avantsanare.nl.

 

Nog vragen?

Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Informatie

  • Thema:
    Opvoeden
  • Leeftijd:
    0 - 18 jaar
  • Doelgroep:
    Cliënten