Voorlichtingsontbijt over duurzame inzetbaarheid & werkstress

14 - 12 - 2017

Op dinsdag 16 januari aanstaande geeft onze psycholoog en stresspreventie coach Iris Bergwerff een voorlichting over het voorkomen van stress en burn-out op de werkvloer. Tijdens een lekker ontbijtje wordt u bijgepraat over de laatste inzichten op het gebied van stresspreventie. De voorlichting is gratis voor HR-managers en leidinggevenden en vindt plaats van 08.30 tot 10.00 uur in ons DOK-kantoor op het innovatieve RDM-terrein.

ontbijt 16 januari GECANCELD

Dit ontbijt vindt weer plaats in juni. Wilt u op de hoogte blijven van onze voorlichtingsontbijten over werkstress of andere thema’s? Stuur een mailtje naar k.verhaar@avantbusiness.nl o.v.v. “data voorlichtingsontbijt” en u krijgt de informatie in uw mailbox.

Psycholoog en stresspreventie coach Iris Bergwerff

Psycholoog en stresspreventie coach Iris Bergwerff

Signalen van werkstress

HR-Managers spelen een belangrijke rol in het signaleren van stressfactoren op de werkvloer. Tijdens de voorlichting legt Iris uit hoe stress werkt in ons lichaam. Ook vertelt ze hoe u de signalen herkent bij uw medewerkers. Tot slot krijgt u inzicht in hoe u uw werknemers kunt helpen om stressfactoren te verminderen. Met onze tips & trucs weet u hoe u ontspanning en werkplezier kunt bevorderen. En leert u wat u kunt doen om een burn-out te voorkomen.

Aanmelden voor het voorlichtingsontbijt over werkstress

Bent u geïnteresseerd in de voorlichting over stress en burn-out op het werk? Zorg dat u er op tijd bij bent en neem vandaag nog contact op met Karin Verhaar, accountmanager Avant Business, telefoonnummer 085 – 04 99 114, bij geen gehoor 06 23 69 61 56. Of stuur Karin een mailtje via business@avantsanare.nl.

Gezonde, energieke werknemers

Avant sanare geeft trainingen die mensen gezond en vitaal houden, ook in stressvolle situaties. Onze psychologen en pedagogen zijn experts in gedragsverandering. Lees hier hoe onze trainers uw werknemers kunnen leren beter om te gaan met factoren die hun werklust, productiviteit en creativiteit belemmeren.

 

Avant sanare heeft een vernieuwende aanpak van verzuim en duurzame inzetbaarheid